برداشت چای

چای ایرانی در شمال کشور کشت می شود. لاهیجان در استان گیلان مهم‌ترین مرکز کشت، تولید و فرآوری چای محسوب می‌شود که دارای مزارع وسیع است. چای بهاره لاهیجان بهترین چای ایرانی از نظر عطر و طعم بوده که در فصل بهار عطر آن از هر جای شهر به مشام می‌رسد.

 

به گزارش جهان مانا، برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود و لاهیجان به دلیل زمین‌های حاصلخیر و آب و هوای فوق العاده مرطوب، شرایط خوبی را برای کشت این گیاه داراست. براساس آمار در استان‌های گیلان و مازندران بالغ بر ۵۵ هزار چایکار وجود دارد که در مجموع سالانه ۱۳۵ هزار تن برگ چای تولید می کنند و از این میزان حدود ۳۰ هزار تن چای خشک حاصل می‌شود.

دیدگاه