برداشت برنج در گیلان

با آغاز فصل برداشت شالی در گیلان، شالیزارهای استان یکی پس از دیگری رنگ زرد به خود گرفته‌اند و کشاورزان پس از ماه‌ها تلاش به مرحله برداشت محصول رسیده‌اند.

به گزارش جهان مانا، شالی‌های برداشت‌شده پس از جمع‌آوری، مستقیماً به کارخانه‌های شالی‌کوبی منتقل می‌شوند تا طی مراحل خشک‌کنی و فرآوری، به برنج سفید تبدیل و برای عرضه به بازار آماده شوند. استفاده از فناوری‌های نوین در این واحدها، علاوه بر کاهش ضایعات محصول، سبب ارتقای کیفیت برنج تولیدی گیلان شده است.

دیدگاه