تمام غذای کپک زده دور ریز است/ برخی کپک‌ها سم تولید می‌کنند

یک کارشناس درباره استفاده از هرگونه مواد غذایی کپک زده هشدار داد.

به گزارش جهان مانا، اهم اظهارات کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو بدین شرح است:

  • کپک‌ها نوعی قارچ با ساختار کرک‌مانند هستند که در شرایط مرطوب و دمای مناسب رشد سریعی دارند.
  • برخی از کپک‌ها قابلیت تولید سم دارند و این سموم حتی با پخت، حرارت‌دهی یا شستشو از بین نمی‌روند.
  • حتی اگر قسمتی از ماده غذایی کپک زده باشد، باید کل آن را دور بریزید.
منبع: ايسنا
دیدگاه
آخرین اخبار
بازار