چه کسانی بیشتر دچار بیماری ام اس میشوند؟
تحقیقات نشان میدهد برخی ویژگیهای شخصیتی و غذایی میتوانند ریسک ابتلا به بیماری ام.اس را افزایش دهند.
به گزارش جهان مانا، این افراد بیشتر در معرض این بیماری قرار دارند:
گروه اول: افرادی هستند فوقالعاده حساس، زودرنج و عصبی که با کمترین ناملایمات از حالت عادی خارج شده و تعادل خود را از دست میدهند
گروه دوم: شامل افرادیست که از نظر ژنتیکی دارای طبع سرد هستند و مدام هم از غذاهای سرد استفاده میکنند یعنی علاقه زیادی به خوردن ترشی، سرکه، تمر هندی، ماست، قرهقروت و امثال آن دارند.