?>

زبان مصنوعی هم ساخته شد! + عکس

دانشـمندان یک زبان مصنـوعی از غشاهای اکـسید گرافن ساخته‌اند که می‌تواند طعـم‌ها را در محیـط‌های مایـع شناسایی و تشخیص دهد و عمـلکرد جوانه‌های چـشایی انسان را شبیه‌سازی کند.

 

به گزارش جهان مانا، این زبان ۴ طعم اصلی را با دقت بالا شناسایی کرده و قادر است مزه‌های پیچیده‌ای مانند قهوه و نوشابه سیاه را از هم متمایز کند.

زبان مصـنوعی جدید، حسـگر و پردازش اطلاعات را در یک سامانه مایع ترکـیب می‌کند و امکان «یادگیری» و بهـبود توانایی تشـخیص طعم را با گذر زمان فراهم می‌سازد.

این فناوری می‌تواند در ایمنی مواد غذایی، تشـخیص بیماری از طریق تحـلیل طعم و پایش محـیط زیست کاربرد داشته باشد.

پژوهـشگران قصد دارند با غلبه بر چالش‌هایی همچون اندازه بزرگ، حسـاسیت محدود و مصـرف بالای انرژی، زمینه را برای پیشرفت‌های تحـول‌آفرین در حوزه‌های سلامت، رباتـیک و پایش محیطی فراهم کنند.

 

دیدگاه
آخرین اخبار
بازار